DAMN I MISS THIS.
Detta saknar jag sjukt mycket! Detta var på det läger jag var ledare på i somras Det var helt obeskrivligt kul. Saknar det oerhört.

BASA 09. Bästa någonsin <3 SAKNAR ER SJUKT!

a little bit of my heart.


Smaskens. Provade det häromdagen. Topshop är grejen!

justthat.


Dinsko 449 kr. Jag funderar och funderar. Onädigt kanske? Ska iallafall köpa ett par skor snart. Känner att jag har använt Converse för mycket!

NOTICETHAT.


ph, ELLE typ.

Sitter här och tänker på hur snabbt tiden går. Känns som igår när jag stod där, vid Vasa Reals dörrar och skulle lämna den skolan bakom mig. Shit vad jag saknar den känslan, när jag sprang ut ur mig gamla skola. Lycka blandat med glädje.
Jag är så sjukt tacksam för att jag slipper Vasa Real och för att jag klarade av att gå ut den skolan! Och att jag just nu går på en riktigt bra skola där jag trivs.

Fan vad jag är bra!

notime.


Ph, Mikas.

Hej sweeties. Hoppas allt är bra med er!

Gårkvällen var riktigt trevlig. Men det blev ganska sent så jag är väldigt trött idag. Men men. Skulle egentligen ha åkt ut till en kompis land över natten men jag har ingen ork för det.

Idag har jag varit en stund på stan. Men köpte inget roligt, förutom en riktigt komplicerad miniräknare ;-)

Ikväll spelar Coldplay på stadion. Och jag kan höra allt för jag bor så pass nära. Så nu hör jag hur de repeterar! Jag hade verkligen velat gå på deras konsert, men jag sparar pengarna...

Pussar.

DINNER.Min skola äger. Idag fick vi lära oss photoshop. Super nice!

Nu ska jag snart iväg på middag med några kompisar. Sen vet jag inte vad som händer.
Ska nog göra en kopp te. Mitt nya beroende. Med smak grönt te med citrus. Mums!
Kram och ha en riktigt bra fortsatt fredag!


backontrack.

Ash-1.png image by MiaBallerina

Sitter framför datorn med en kopp te och lyssnar på musik. Börjar först kvart över 12 idag.
Fast har bestämt mig för att ta en tidig buss idag för igår fick jag springa till skolan (kom 5 minuter försent till första lektionen) och sen skulle jag till tandläkaren då fick jag springa dit också. (Kom 5 minuter försent där också) Har jag blivit tidsoptimist nu eller? 

Ikväll ska jag äta middag och mysa med en massa kompisar. Och imorgon hänger jag kanske med ut till en kompis landställe.

Nu ska jag iallafall bestämma vad jag ska ha på mig idag. Hmm...

time.


ph, lefashion.

Så är man gymnasie elev då.
Skolan är hitills riktigt bra! Nya kompisar har jag också fått. + Att vi har webbdesign på schemat! Så hoppas jag lär mig mycket jag kan ha användning för i bloggen!

Ska försäka blogga mer. Har lite torka nu om ni märker det ;-)
Puss puss.

Malmö love.

Hej på er!

Kom nyss hem från Malmö. Har haft helt otroligt roligt där nere!
Vi har i princip bara chillat och festat i tre dagar / nätter. Så trött det är jag. Bilder kommer så snart någon har laddat upp några på facebook eftersom min kamera inte hade några batterier.
Träffade alla underbara kompisar där nere! Som jag saknat dem, men det blir ju så eftersom nästa ingen är ifrån Stockholm. Träffade också killen i mitt hjärta! Mer säger jag inte :-)

Egentligen borde jag vara hemma efter som jag har en väldans ont i huvet ;-) Men jag ska hitta på något med Jonna, Daniela och Mateusz ikväll.
Vi hörs puss.

the place.

Jag befinner mig på J:s landställe. Har varit här ett par dagar och jag stannar nog lite till. Så skönt. Vi går upp vid 12, äter frukost som består av bärsom  vi springer ut och plockar. Sen tar vi cykeln och cyklar 25 minuter till en sjö. Där ligger vi i några timmar och äter picknick. Sen på kvällarna bara myser vi. Så har mina dagar alltså sett ut sen i lördags. Myspys.

På söndag åker vi till Malmö! Ska bli superkul att få träffa alla kompisarna där nere!
Puss på er!

RSS 2.0