Laetitia Casta.


dagens dröm outfit.


converse, toywatch, topshop, forever21, oddity.

essie.

Just nu sitter jag och målar naglarna med essie. Det nagelacket är grymt! Idag kör jag bara på ljust rosa.

Idag ska jag på en massa möten. Sen ska jag hem till Anna och sova där.
Nu ska jag gå och äta frukost (lunch) puss på er!


bild och form.

God morgon.

För några veckor sedan sökte vi vårt första val till gymnasiet. Jag sökte många skolor och många linjer. Men en linje var bild och form på Södra Latin.  Det är en linje som man måste göra ett sorts prov för att få komma in på. Och idag fick jag hem ett papper där det står hur man ska utföra provet. Jag älskar att rita och måla. Men detta verkar väldigt komplicerat. Men jag har bestämt mig för att börja rita och måla och se var det leder till! Så nu ska jag väl sätta mig ner och måla!

Många har även frågat vad jag har sökt till. Och jag har sökt till Norra Real, Södra Latin, Globala Gymnasiet med mera!

en perfekt söndagskväll.

Hej på er.
Just nu sitter jag framför beck och äter choklad. En perfekt söndagskväll alltså.

Imorgon ska jag träffa Anna på ett stall. När jag var liten red jag och jag gillar fortfarande hästar. Så det ska bli kul!
Nu ska jag kolla på filmen. Puss!

design.

Kände att jag behövde en liten förändring i bloggen. Headern är fortfarande ganska liten. Men det gör nog inte så mycket.

Jag håller på att bli sjuk. Fy, nu när man har lov och allt.

Puss!

före:

efter:


balmain.


svar på frågorna del 3.

singel? nja,, inte enligt Mateusz ;) men jag är singel enligt mig själv iallafall.
vad skulle du helst vilja göra en julikväll? då skulle jag och mina närmsta kompisar åka till en klippa/ brygga vid vattnet med en gitarr. vi skulle ligga där hela natten och titta upp på stjärnorna och prata om livet. sådana kvällar har jag haft. och det kommer komma fler!
Vilket land skulle du vilja åka till? många länder skulle jag gärna vilja besöka. men thailand igen skulle sitta fint!
har du några mål du vill uppnå? det är klart! det största målet är att vara lycklig hela livet och lyckas inom karriären. jag tror att om man verkligen vill något, då kommer man lyckas!
är du en party tjej eller en hemmatjej? jag tackar inte nej till en mysig hemmakväll. men jag gillar fester också. så det blir en blandning. jag älskar båda helt enkelt!
Beskriv dig med tre ord? uttåtriktad, hänsynsfull och öppen.
hur gammal är du? fyller 16 i april :)
när fyller du år? 23 april!
vart bor du? på gärdet i stockholm.
hur länge har du bloggat? sen juli 2007!! länge nu, tiden går snabbt!
vad är det roligaste med att blogga och vad är tråkigast ? roligast är när man får många läsare och gulliga kommentarer. även att man är bjuden till många olika events! tråkigast är nog de elaka kommentarerna.
säg 5 saker du vill göra innan året är slut? sitta på ett cafe med närmsta kompisarna i en evighet och skratta tills man gråter. ligga på en brygga på natten och kolla upp i stjärnorna. gå ut med bra betyg. umgås med mina favorit personer så mycket som det går. och resa långt långt härifrån!
Vad fick dig och blogga? av många olika anledningar. jag ville först och främst dela med mig av mitt liv och mitt mode intresse!
Vilken blogg är bäst om du måste välja, blondinbella eller kissie? har aldrig läst kissies blogg. så jag får nog välja blondinbella!

det var allt för denna gång.
ikväll ska jag på middag med en massa kompisar och sen

svar på frågor del 2.

varför bloggar du? för att jag tycker att det är kul och jag har fått många nya kontakter och en massa roliga grejer har hänt sen jag började blogga.
favoritblogg? somsagt har jag ingen direkt favorit. men jag gillar signe.
Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig? många vackra bilder. inte så jätte mycket text och dagen outfit (som jag ska börja med när jag fixat en kamera)
Har du fått en anonym, taskig kommentar någon gång? självklart. men de raderar jag. och jag tar ingen skit så det spelar ingen roll.
Hur länge har du bloggat & varför? sen juni 2007. svaret står där uppe :)
pinsammaste du gjort? ojj, jag kommer faktiskt inte på något. men jag lovar att berätta för er när jag kommit på.jag gör iochförsig pinsamma saker hela tiden. det tillhör min vardag!
hur gammal är du? jag är 15 men fyller 16 i april!
vilken linje gällde i gymnasiet? jag går i nian så jag har just valt gymnasium. men jag visste inte om jag ville gå natur eller sam. så jag tog sam som första val och natur som andra ;)
drömyrke? svåååårt!! det är så mycket jag vill bli. men det blir nog chefredaktör på vogue !
hur lång är du? tror jag är lite under 1.70.
vad har du gjort idag? först var jag i skolan. när jag stog och väntade på bussen kom anna och kidnappade mig. så vi gick hem till henne och därefter åkte o träffade en massa kompisar. sen gick vi hem till en och lagade pannkakor som inte blev så lyckade.

mer svar kommer imorgon!
ni får gärna fråga mer!

svar på frågorna del 1.

vilka har du träffat idag? ojj många haha. först alla i min klass och i min skola, sen alla lärare, sen david och sen pappa.
vad gör dej urförbannad??? jag kan ofta bli riktigt förbannad på mig själv när jag inte gör saker som jag har lovat mmig själv. och när folk inte försöker göra det bästa av sitt liv.
vad gör dej helt stum av chock? när man får reda på saker om sina närmsta kompisar som man inte har en aning om.
allt bra med dig? självklart!
Vad har du för intressen? träffa kompisar, sitta uppe hela natten och prata om livet, spela gitarr, kolla på fina foton, spela tennis. ja, en massa saker!
favoritaffär? många! american apparel just nu, inte för jag köper så mycket där (dyrt) men de har fina baskläder. sen älskar jag gina tricot!
favoritplagg? ojoj. jag älskar min rolling stones tröja. det är min lyckotröja typ. när jag har på mig den händer alltid roliga saker!
om du skulle vinna 1 miljon vad skulle du göra av alla pengarna ? skulle köpa en massa snygga kläder. sedan spara resten till min framtid. sedan resa upp pengarna om några år.
vilken är din favoritblogg? jag har ingen direkt favorit. men jag gillar signe.
vad fick dig att börja blogga? kände att jag ville dela med mig av mitt intresse mode och skönhet. men jag har förändrats otroligt mycket under de åren jag bloggat. så det skulle nog inte vara samma syfte om jag började blogga nu.
tror du på förevigt? tyvärr gör jag inte det. jag önskar att jag kunde göra det. men jag skulle absolut vilja leva med någon förevigt. men tvivlar på om det kan gå.
hade du kunnat offra ditt liv för någon? absolut! ingen tvekan om det. iallafall någon som står mig nära hjärtat.
hur går det för dig i skolan? helt okej, är ofta väldigt stressad så jag önskar bara att jag hade mera tid.
vad vill du bli/jobba som? svaret är ju inte så svårt. chefredaktör för en modetidning skulle ju vara toppen. men jurist eller läkare duger väl det med!
favorit frukt? jag och jonna är lite små kära i de gröna äpplena!
dröm resa? bahamas eller franska polynesien!

resten av svaren kommer imorgon!
puss.

frågestund.

länge sedan jag hade en frågestund.
så jag kör en ikväll!
ställ frågor nu. jag svarar på exakt vad som helst!

keep going!

helg.

min helg har varit bra. den har mest bestått av en gitarr, edward cullen, en rubiks kub, jonna och en massa andra roliga människor.

nu ska jag sätta ögonen i min spanska bok.
sen blir det mer gitarr.
men först bjuder jag på favorit låten.
adios!
 

romme.

hej. igår var jag i romme och åkte skidor hela dagen lång. det var superkul och jag längtar till sportlovet då jag och några tjejer kanske ska åka igen!

måste bara berätta att för några dagar sedan så berättade jag att jag försökte klara av att lösa en rubiks kub. och jag har nu lyckats att lösa en rubiks utan hjälp!

ikväll var jag igentligen bjuden på bio med veckorevyn. men jag orkade inte gå på den.

imorgon ska jag gå på bio och se twilight igen. ett måste att se den minst fem gånger på bio.
och på lördag då det är alla <3 dag ska jag nog vara med några. om jag inte blir uppraggad eller raggar upp någon söt kille som vill gå på bio med mig vill säga :-)

ni då?
kisses.

trötter.

hej, en snabb uppdatering får det bli.
skola som vanligt idag., inget speciellt.
efter skolan åkte jag och jonna hem till david och pluggade matte. har matteprov imorgon.

men nu ska jag fortsätta pluggandet. om jag inte somnar förstås.

legendarisk.


igår köpte jag en skjorta.
just ni sitter jag och spanar in en massa snyggisar. bland dom finns amanda. grrr, så vill jag se ut.

jag vill att någonting ska hända, något kul. något som jag inte har planerat, något crazy. det skulle vara kul. någon?

aa socks.

när jag var i usa shoppade jag på aa. dessa snygga strumpor köpte jag. på bilden är signe, som vanligt sjukt snygg!

jeans.


nya jeans. cool.
behöver verkligen få igång min gamla dator. jag har photoshop där.

newworknewyork.

jag har haft en otroligt bra vecka i new york. super bra hotell, shopping och allt annat! just nu har jag bara en väldans yetlag men det ordnar sig. jag har tagit en massa bilder. här kommer några.

lovely lovely thing.
new york, i adore you!


RSS 2.0