ray ban.

raybancollage
hur underbara? hittade kollaget på rodeo.net.

imorrn drar jag och en massa kompisar till göteborg. hur underbart ska inte det bli?
och hur lycklig blir man inte av det här vädret?
Puss!

Rapsodine – svensk ekologisk hudvård.

Häromdagen fick jag hem två produkter från Rapsodine som jag fick chansen att testa.
Jag fick:
Rapsodine fuktighetskräm, 129 kr.
Rapsodines fuktighetskräm kan användas över hela koppen. Rapsoljans unika fuktbevarande, återfettade och lindrande egenskaper motverkar torr hud. Krämen tränger snabbt in i huden och passar lika bra på normal hud som behöver en extra fuktkick som på torr och känslig hud.
Egna kommentarer:
Den går snabbt in i huden vilket är väldigt bra. Den påminner om Kiehls Creme de Corps. Jag brukar vara ganska snål när det gäller body lotion. Men denna var bra, och väldigt dryg.
Rapsodine sockerskrubb, 119 kr.

En stimulerande och mjukgörande kroppspeeling baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp av varmt vatten. Produkten är helt fri från vatten och konserveringsmedel och innehåller vitamin E.

Egna kommentarer:
Superskön att använda. Men tyvärr ganska odryg. Men man blir riktigt mjuk och fin i hyn. Luktar gott!

Exklusiv Fuktighetskräm 200ml

tävling.

Världens bästa tävling uppe nu. zitiz.com.

Här kommer du till tävlingen.
Jag vill vinna!!!

glest.

Hej!
Sorry för dålig uppdatering. Eller rättare sagt usel. Just nu finns det ingen tid över till bloggande i mitt liv. Jag har kommit hem kl. 23.00 varje kväll i två veckor på vardagarna. Så jag hinner inte blogga. Mitt liv är iallafall riktigt roligt just nu, (dvs utan allt plugg som kommer nästa vecka). Jag bara lever livet lixom, så kul och så underbart sköna människor jag umgås med. Tack för att ni finns!

Ikväll ska jag och en massa andra samlas i en lägenhet och kolla melodifestivalen tillsammans. Problemet är att jag inte har kollat på melodifestivalen så jag vet ingenting om deltagarna. Jag visste knappt att det var final till igår.

På fredag drar jag och några kompisar till Göteborg! Shoho.

Men nu ska jag plugga. Mindre kul.
Puss

thebeatles.

Hej.

Nu sitter jag hemma hos Anna (som jag tror har somnat). Jag gick hem till henne direkt efter skolan. Vi har ringt runt lite till några och ska nog fortsätta med det.
Senare ska jag åka och träffa Daniela, hennes mamma och min mamma. Vi ska gå på restaurang! Trevligt med lite vardagslyx!

Annars händer det inte så mycket.
Jag sitter och lyssnar på en salig blandnig av musik. Beatles, Oasis och Daft Punk.
Bra! Nu ska jag gå.. (Anna har vaknat) Puss!

phic.eduard plongeon 3
Eduard Plongeon. Mums.

tempting.

Stress stress.
Har så otroligt mycket att göra till helgen! Roliga saker, men sjukt mycket.
Har tagit på mig ansvaret att göra en fest för en massa människor från runt om i skandinavien på lördag. Så imorgon på morgonen ska jag till en skola och göra reklam. På onsdag ska jag på möten och ska träffa en som ska fixa allt till festen som har med det tekniska att göra. På torsdag ska jag ha nationella prov i svenska och sedan springa och laga mat till 110 personer. Plus 1000 grejer till som jag har skrivit upp på min hand för att inte glömma.
Ajuste glömde att jag ska ringa en hel skolklass också. Härligt.
Jag älskar detta!


ph, filmfestivalen.se

thebest.

Hej!

Länge sedan jag skrev något i bloggen. Men jag har ju haft lov.
Det här lovet har vart ett av de bästa loven som jag haft. Eller höstlovet var riktigt grymt också. Men iallafall. Loven ska va till för att sova. Det är det jag absolut inte har gjort. Har sovit borta många nätter hos olika människor och bara haft det allmänt bra.

Idag spenderade jag dagen med en massa supersköna människor. 
Nästa vecka blir grym. Jag är inte så taggad för att börja skolan men allt kommer bli superbra och jag längtar sjukt mycket!

Nästa helg kommer bli ännu grymare!! Ohh, vad jag längtar. Det är absolut den bästa känslan, att längta och se fram emor något. 

Puss på er! 


RSS 2.0