noidea.

Har ju glömt och berätta lite grejer här.
Har lixom börjat bli nyttig. Istället för att gå in på facebook går jag till gymmet. Istället för att äta godis till filmen steker ja lite broccoli. Ungefär så. Så nu ska jag träffa fina Emma och gymma. Haha. Kuljul. :)

förkväll.

Härom kvällen kunde vi se Chloé, dotter till Nathalie Schuterman gästa förkväll. Här kan ni se klippet.
I klippet berättar denna tjej på 11 år om sitt enorma mode intresse Inte så konstigt eftersom hennes mamma äger en utav Sveriges mest kända mode- butik. Efteråt kunde man läsa lite överallt hur chockade folk var. som: hur kan mamman göra så mot dottern, skämmer bort henne totalt. Och: en flicka den åldern ska inte veta hur Chanels kollektion ser ut exakt.
Men varför inte? Har man ett intresse, varför inte gå in för det. Och varför ska mamman inte få skämma bort sin dotter. Alla mammors dröm är väl att göra sitt barn glad. Och som Nathalie i programmet säger så, om hon hade haft ett bageri, ja då hade Chloé fått bullar istället.
Glenn Hyséns son blev som sin pappa. Han hade fotboll som sitt största intresse och spred detta vidare till sin son Tobias Hysén. Ingen ser felet i detta.
Jag tycker Chloé Schuteman var otroligt söt. Och vilken charm hon hade. Underbart!

set me down.

Hmm, var ska jag börja. Denna frånvaro. Vet lixom inte riktigt vad jag har att säga bara. Eller jag vet. Jag vet alltid vad jag har att säga. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva. Jag älskar ju att skriva. Men det kommer lixom inte ut ur mig. I alla fall inte här i bloggen. Jag måste renovera här lite. Är inte nöjd alls med designen. Så det är bara orken som fattas. Och lusten att skriva. Den ligger faktiskt oftast på topp. Jag brukar faktiskt när jag är hemma själv. Sätta på min mac, och göra en kopp kaffe. Och där sitter jag och skriver. Som Carrie typ. Bara skriver.
<3

broken.

hej. jag återkommer när mitt hjärta läkt sina sår. låter hemsk. vet inte om det är så haha. men iallafall. vi hörs när jag är på topp igen!

bild.


atreal.

Okej, nu tänkte jag börja blogga igen. Lite för tyst här på sista tiden Har lixom inte haft inspirationen att sitta inne och blogga. Nu när det är finns väder måste man ju vara ute. Aja, bättring på det fronten iallafall.
Hur är det med er sötisar? <3

RSS 2.0