/girl with the dragon tatoo.

HM släpper denna kollektion "The girl with the dragon tatoo" den 14 december. Jag gillar det. Svart, svart, svart, skinnbyxor, skinnjackor och huvtröjor. Kollektionen är skapad av kostymdesignern Trish Summerville, som även gjort kostymerna till David Finchers version av ”Män som hatar kvinnor”.

Snart åker jag hem till Stockholm igen. Imorgon åker jag bort igen för att hänga med världens bästa människor. Kommer ha en så bra vecka. Men kommer sakna Borås och nelly såklart. Men jag kommer antagligen tillbaka om en och en halv vecka!

/nelly dag 2.

1. Lite kaos i studion. 2. James blir fixad. 3. Jag stylade Julia. Vi hade så kul att jag var tvungen att vända mig om så att hon inte skulle skratta när fotona togs hehe. 4. Satt i sacco säckarna i studion och tog det lugnt i en kvart. Resten av dagen var jag på fötterna hela tiden.

Idag på Nelly fick jag bland annat plåta kläder (alltså bara pruduktbilder på plaggen, inte med modell utan man använder dockor). Sen när jag skulle gå hem frågade fotografen om jag ville stanna på en plåtning och vara stylist. Så det var bara att hitta kläder till julia och köra! Säger till när det ligger uppe på nelly.com!

/i just meet someone new.


Första dagen på Nelly.com idag. Vi plåtade Kenza (länkar så hon får lite mer läsare hehe) och en killmodell som var såå sjukt snygg. (ni kan se honom här!)
Nu ska jag mysa och kolla på film här i lägenheten (bor själv i en jättestor lägenhet). Kolla in klippet förresten! Sjukt bra. Puss!

/dagens tips.

Dagens tips är dessa skjortor från Acnes outlet. Om det inte var så att jag ägde en liknande skjorta därifrån skulle jag köpt dessa bums. Speciellt den vita.

/rachel zoe.

The Coveteur
Många av er vet säkert att Rachel Zoe är som en idol/ förebild för mig. När jag fick syn på detta dog jag. Detta är alltså en liten del av hennes fyra kontor. Bananas.

/nothing but the beat.

På söndag åker jag ju till Borås. Är det någon som läser detta som bor där?

/fredags plåtning.

Bilder, Angelica.
I fredags hade vi en modeplåtning i ett gammalt och kallt hus. Det var riktigt kul förutom att vi frös ihjäl typ. Killmodellen var så snygg så jag blev helt nervös i hans närvaro (typ). Och jag klädde honom i en massa fina flugor bland annat. :-)

/ellen i nowhere.

Vill ha denna jacka från Nowhere som världens bästa Ellen har på sig här.

/onsdag.

Superfina armband som jag vill ha alla av och riktigt goda macarons hos Hanna Liska PR.
Denna väska från Scorett blev jag kär i.
Jag och Angelica (höll på att skriva min chef först, började skratta när jag tänkte på det hahaha). Lill Ango är bäst förresten!
Har spenderat dagen på en massa showrooms. Det är ju pressvecka just nu så det var riktigt spännande (och gott) att besöka presskontor för att se de nya kollektionerna. Efter det tog vi en fika med Messi. Vi laddar upp för bland annat en plåtning nu på fredag. Ska bli riktigt kul för vi ska köra på ett tema som jag älskar. Men mer om det sen!

/dagens.

skjorta- Acne, tröja- Gina Tricot, jacka- HM, jeans- HM, skor- Whyred, väska- Melba

/väskan jag dör för.

Här har ni min nya favorit. Som sagt så älskar jag den. Den kommer härifrån! Det är typ den perfekta vardagsväskan. Melba alltså. ♥

/nelly+jag.

Nu så! Om två veckor åker jag till Borås för att jobba som stylist/ stylist assitent på nelly.com i en månad. Ska bli så himla roligt och spännande! Kommer självklart blogga därifrån så får ni se hur allt går till bakom kulisserna!

/den dära va.

Ni vet väl alla hur mycket jag velat ha denna väska va. Fick hem en HÄRIFRÅN häromdagen. ÄLSKAR DEN. Ska visa mer bilder snart!!

Nu ska jag på söndagsmiddag med vänner. Mys.

/dör av längtan just nu.

Dör lite av detta. Balenciaga SS12. Älskar Balenciaga.
Ska spendera denna kväll framför en film och bara mysa. Är så himla slut efter en sjukt stressig vecka. Hörs mer snart! ♥

/im still in.


Jag lever. Har bara så fruktansvärt mycket för mig just nu. Hör av mig imorgon! ♥

RSS 2.0