/bikbok never denim.


Men alltså dör! Elin Edlund stylade Bik Boks jeanslinje Never Denim åt Rodeo. Sååå snyggt! Och det att hon stänkte ner hela kollektionen med färg!! Pallar inte ens så fint!

/dagens dagens häromdagen.

Kappa- HM, Jeans- Cubus, T-shirt- Monki, Halsband- Forever21, klocka- Marc Jacobs, Armband- Romwe, Sneakers- Puma


/dagarna.

1. Fick syn på Altewai.Saomis kollektion när jag plockade kläder till en plåtning. Dog som vanligt pga deras kläder.
2. Är en extrem perfektionist så när jag hänger upp kläderna vi ska fota vill jag helst att de ska vara färgkordinerade så man hittar bättre.
3. En sneak peak på det jag stylade i fredags.

/alla dessa sneakers.

Köpte ett par liknade skor i NY men vill ha fler!!
Idag har jag hjälp denna tjej på jobbet. Vi sorterade kläder, åt kakor och pratade. Fick en sån söt kommentar av Angelica när jag kom, super stressad och varm som jag var sa hon att jag var "fashion on the run". Jag tog det som en komplimang!
Skulle varit på Finest awards ikväll, men orkade inte en till av dessa blogg galor... Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl sen sova. Imorgon är det Egoboost plåtning och på fredag ska jag styla en annan plåtning. Puss!

/tisdagskväll.


Vad jag gör en tisdagskväll som denna? Förbereder en kommande plåtning, sucktar efter smycken från denna sida samt drömmer mig bort till varmare breddgrader.

/randoms.

1. Favoriter just nu. 2. Mickel Kors tröjan som är så fin och mjuk. 3. Sitter och planerar en modeplåtning jag ska styla om en vecka!

/air force one.


http://kappes.webblogg.se/
Men hallå var får man tag på dessa skor?


/claw bracelet.


I detta inlägg skrev jag om detta armband som jag velat ha lite för länge. För några veckor sedan tog jag tag i mitt begär och beställde det. Nu sitter det på min handled och lär inte åka av på ett bra tag. ♥

/NYFW.


Har valt ut mina favoriter ut Alexander Wang´s och Rachel Zoe´s visningar här som visades under New York fashion Week igår. Går alltså inte ens att förklara min kärlek till dessa designers (Alexander Wang, Rachel Zoe och Marc Jacobs kan vara några av de människor som verkligen, verkligen beundrar mig). Vill äga exakt allt ur deras kollektioner. Men här är i alla fall det jag tyckte om mest.
Bilder, style.com.

/lördag.

Bild från Altewai Saomes visning Stockholms fashionweek ss12.

Igår hängde jag på Egoboost kontoret ett tag och hjälpte till att förbereda för ett event de skulle ha. Eventet blev superlyckat och jag hade riktigt kul!
Ha en fin lördag ♥

/pics via instagram, New York and more.

Köpte denna klocka i USA. Marc Jacobs klockan som jag drömt om ett tag. Helt underbar! Tidningar, älskar Vanity Fair omslaget av Mario Testino!
Jag och mamma har blivit med två Chanel senaste veckorna. En beige och en svart (lyckan?!?) God dricka...
Mojito på The Setai (där vi bland annat bodde i NY). Frukost bestående av laxbagel, hallon, blåbär, jordgubbar, iskaffe och San Pellegrino!
Ny tröja från Michael Kors, och en annan ny tröja från ACNE!
Rätt skönt med världens största badkar med tv (hade förövrigt Empire State Building som utsickt där i badet... Helt ok alltså). Ett annat UNDERBART badrum på ett annat hotel vi bodde på (New York hotel guide snart?)
Ett utav mina favorit hotel, New York Palace. Middag på världens bästa TAO, TIPSTIPSTIPS!!
En av mina fem nyinköpta Missoni handdukar. Middag på PAPA!

Såhär har mitt liv sett ut senaste veckorna. New York. Mitt andra hem. Har sån stor kärlek till den staden!
Lite blandrade bilder från New York och annat från min instagram (stephanierung FÖLJ!)

RSS 2.0