/clubs and spades.

Hur snyggt är inte Clubs and Spades? Tycker alla killar ska klä sig i deras kläder. Finns väl typ inget sexigare än en man som klär sig snyggt? Billigt är det också, 200-400 kronor för skjortorna! INSANE.

/caroline.

Denna kvinna?!? Vill ha blazern hon har på första bilden!! Och tröjan på andra bilden!! Ge mig...

/clubs and spades.

Har börjat jobba för detta herrklädesmärke. Har hand om marketing and public relations där! Jättesnygga herrkläder! Kolla in :)
Clubs and Spades.

/välkommen.

Lite detaljer ur mitt rum.
1. Perfektionisten+ stylisten i mig vill alltid ha det pefekt på just min klädhäst. Kläderna hänger koordinerat osv. 2. I mitt fönster finns det en påse från Ladureé (som snart öppnar i Stockholm!) ett Ralph Lauren ljus och lite favorit tidningar som GQ bland annat. 3. Lite smycken och sånt. 4. Victoria Secret body lotion, moroccan oil, A&F parfym och Molton Brown body splash (bästa).
Ska fixa lite bättre bilder istället för iphone bilder med detta får duga sålänge.
Imorgon får ni reda på en sjukt rolig grej förresten!!

/sun is up move your body.

Alla dessa sneakers. Högst upp på shoppinglistan är ett par Nike air max. Har ju ett par liknade köpta i New York, men vill ha ett par till. Fundrar på de vita... Vad tycker ni?

/puss.

Slänger in denna bild i brist på andra.
Fick nyss ett riktigt roligt samtal. Ska berätta mer om det senare, är så himla glad! Hårt slit lönar sig. ♥

/insp.


/balenciaga.


Balenciagan var det ja.
Vad jag har på mig? T-shirt Acne, väst+kappa HM, skor Whyred, klocka Marc Jacobs, väska Balenciaga.
Hade förövrigt en superrolig helg i Malmö. Älskade Malmö ♥

/my stuff.

Tänkte visa/ tipsa om saker som jag inte fungerar utan.
- Min klocka i rosa/guld från Marc Jacobs. Finns i mina ögon ingen snyggare klocka och den fungerar till allt. Och eftersom den har lite annurlunda färg blir den inte tråkig.
- Tshirtar från Acne. Finns inga snyggare eller skönare bas tshirts. Jag tycker det är värt att lägga ner lite pengar på sådant man faktiskt använder varje dag. Ska köpa en Tshirt från T by Alexander Wang och jämföra, har hört att de ska vara lika bra!
- Puder från bare minerals, använder två olika färger, en som är ljus och en lite mörkare! Förvånas alltid över hur bra det faktiskt täcker. Jag gillar inte foundation så detta passar mig perfekt.
- Mitt klo-armband i guld (inte exakt det på bilden). Älskar smycken i guld och detta är perfekt!
- Ray Ban wayfarers, går inte utanför dörren utan dessa. Så fort det är sol ute så sitter dom på mig (och även ibland när det inte är sol). Bästa!
- Nagellacket från OPI- Lincoln Park after dark. De som känner mig vet att jag i princip aldrig använder ett annat nagellack än detta. Har använt det i snart två år och tröttnar inte. Det är nästan svart men har ändå en skiftning av aubergine i sig. Jag tycker inte om andra färger än detta på mina naglar.
- Parfymen Fierce från Abercrombie har den perfekta maskulina doften som jag älskar. På en tjej är det bara sexigt med denna doft!
- Torr shampoo från Batiste! Världens bästa tips. Skulle inte klara mig utan detta!

/styling.

Fotograf: Calle Lindgren
Make up och hår: Rebecka Lingmerth
Stylist: Stephanie Rung

/my skull bracelet.

Efter att ha sett Sofis armband förra året har jag letat som en tok efter ett liknande utan resultat. Idag tog jag saken i egna händer och knåpade ihop ett. Gillar ni?

/dagens.

Tröja- Michael Kors, Jacka- HM, Byxor- Cubus, Klocka- Marc Jacobs, Skor- Whyred

/insp.

Lite inspiration från olika Tumblrs.

/3.1 Phillip Lim.

Tycker att alla ska göra sig själva en tjänst genom att kolla på detta. Phillip Lim. Vilken man va! Har till 100% inte sett en sån snygg kollektion på riktigt länge. Det finns inte ett enda plagg ur denna kollektion som jag inte tycker om. Även om jag själv inte gilar färg så mycket (klär mig typ alltid i svart, beiget, vitt eller grått) så skulle jag inte tacka nej till dessa pasteller. NJUT!

RSS 2.0