/dör skodöden.

Har ni sett en så snygg sko någon gång eller?

/dagens.

Jacka- vintage, Jeans- Dr.Denim, Tröja- Gina Tricot the perfect tee, Klocka- Marc Jacobs, Skor- Whyred

/franskamatkompaniet.se

Lite bilder på macaronsen som vi hade på Clubs and Spades eventet i torsdags, från Franskamatkompaniet.se. Så himla goda! Lite mer bilder kommer senare. Ett riktigt lyckat event blev det i alla fall. :)

/monday.

Idag har jag så mycket att ta tag i att jag inte vet var jag ska börja. Hade en mysig helg, men njöt kanske lite för mycket av det fina vädret så denna vecka får jag ta tag i allt som jag skjutit upp, suck. Aja, puss ha en fin måndag!

/the wish.

Vem har missat Celine tshirten? Vill ha!! Dessa skinnjackor från Rick Owens slår allt (kanske inte Acnes, men nästan) Om man ändå hade råd att investera i en... Behöver jag ens skriva om denna Rolex klocka i guld? Wishbone halsbandet från Jennifer Zeuner, dreggel. Så mycket Celine just nu, har sådana cravings på denna väska. Världens mest fantastiska sko från Alex Wang, vem annars? Ray Bans, och denna scarf från Alexander McQueen, vill ha alla färger!

/Macarons.

På torsdag ska Clubs and Spades ha en afterwork/ ett litet event. Då kommer vi bland annat bjuda på Macarons från Franska Matkompaniet! Ska bli så himla gott!
Om någon av er vill komma så maila mig på stephanierung@hotmail.com, det finns några platser kvar!

/randoms.

Ska börja läsa denna bok (måste hitta tiden bara!!) Spännande! Och så lite skor från modevisningarna jag assade förra veckan. Det var tio modeller som skulle ha två par skor var. Blev ju lite att hålla reda på. De är från Zara!

/blue.

Vill se ut såhär idag...

/nytt.

Kände för att om jag ska börja blogga igen så måste jag göra en förändring här i bloggen. Därför blev det en designförändring. Gillar ni den?
1. Tack ModinÅkerlind PR som budade över lite MoroccanOil, har inte testat än. Men vad folk har berättat så verkar det ju helt fantastiskt! 2. Vårt lilla söta kontor! 3. Jag och min nya scarf. 4. Nytt armband!

/prisma tote alex wang.

Sån kärlek till denna väska från Alexander Wang som Johanna hade häromdagen. Synd bara att den kostar dubbelt så mycket i Sverige jämfört med USA, och vågar inte beställa den pga rädd för tull osv... Suck.

/nk modevisningar.

Bilderna är tagna från Devote.
Idag har jag assat världens bästa Pamela Bellafesta på en massa modevisningar som gick av stapeln på NK. Det var en rolig dag förutom att taxin hämtade mig 05.45 imorse så nu är jag lagom trött.

/dagar som denna.

Vad jag gör en dag som denna? Jobbar och pluggar. När jag tröttnar bildgooglar jag mina drömmar för att få lite pepp på att jobba mer osv. Räknar ut att jag måste lägga undan 31 000 för att ha råd med detta. Balenciaga Giant Day, Celine Boston och Isabel Marant skorna (som för övrigt är typ slutsålda överallt?)
Nu ska jag fortsätta jobba och plugga, man har ju ett mål så att säga.

RSS 2.0